voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pastasalade met makreel en komkommer

Pastasalade met makreel en komkommer

ingredi├źnten

400 gram pastaschelpjes

1 gestoomde makreel

1 komkommer

1 ui

1 bosje verse dille

1 bosje verse peterselie

4 eetlepels yoghurtmayonaise

2 theelepels balsamicoazijn

2 theelepels witte wijnazijn

1 teentje knoflook


  • 1 Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout beetgaar. Verwijder ondertussen zorgvuldig het vel en de graten van de makreel en pluk de visfilet in kleine stukjes.
  • 2 Giet de pasta af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken en afkoelen tot lauwwarm.
  • 3 Vermeng de pastaschelpjes met de makreel, komkommer, ui en verse kruiden.
  • 4 Roer de mayonaise los met de azijn en knoflook en schep dit goed door de pastasalade. Breng alles goed op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 79 gram
eiwit 26 gram