voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

alles voor de paasbrunch in 1 box

Met een zoete of hartige box is Pasen zo voor elkaar. Je kunt de box t/m 14 april online of in de winkel bestellen. 


ik wil een box bestellen

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola

Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola

ingrediënten

300 gram schelpjespasta

2 eetlepels extra vergine olijfolie

150 gram gorgonzola

50 gram rucola

20 gram pijnboompitten


  • 1 Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar.
  • 2 Giet af en schep de olie en kaas erdoor tot de kaas licht gesmolten is.
  • 3 Schep de rucola en pijnboompitten erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.

wijnadvies

Bij dit pastagerechten ontkomen we natuurlijk niet aan Italiaans wit, dat spreekt. Ga voor de Montalto Pinot Grigio of de rosé; van Nero d'Avola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 480 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 18 gram