voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
15 min.
lunch, brunch
recepten Paté met bramen-rozemarijnsaus

Paté met bramen-rozemarijnsaus

ingrediënten

2 sneeën meergranenbroden

1 plak paté

1 handje veldsla

150 gram bramen

1 eetlepel honing

1 eetlepel port

1 eetlepel sinaasappelsap

theelepel rozemarijn


  • 1 Beleg de sneetjes brood met paté en een pluk veldsla.
  • 2 Pureer de bramen met 1 eetlepel honing, port of sinaasappelsap en de rozemarijnnaaldjes.
  • 3 Schep 1 eetlepel bramensaus over de paté en garneer met wat bramen en een takje rozemarijn. Serveer de rest van de saus erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier