online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
Recepten Peer op rookvlees met peren-notendressing

Peer op rookvlees met peren-notendressing

ingrediënten

4 handperen

1 eetlepel citroensap

150 gram runderrookvlees (vleeswaren)

40 gram rucola

40 veldsla

3 eetlepels notenolie

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

50 gram walnoten


  • 1 Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola.
  • 3 Zet daarop de perenkwarten.
  • 4 Meng de perenpuree met de olie, de balsamicoazijn, zout en peper.
  • 5 Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.


voedingswaarde

energie 275 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 11 gram