online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
Recepten Peer op rookvlees met peren-notendressing

Peer op rookvlees met peren-notendressing

ingrediënten

4 handperen

1 eetlepel citroensap

150 gram runderrookvlees (vleeswaren)

40 gram rucola

40 veldsla

3 eetlepels notenolie

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

50 gram walnoten


  • 1 Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola.
  • 3 Zet daarop de perenkwarten.
  • 4 Meng de perenpuree met de olie, de balsamicoazijn, zout en peper.
  • 5 Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.


voedingswaarde

energie 275 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 11 gram