voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Penne met paprika, artisjok en pancetta

Penne met paprika, artisjok en pancetta

ingredi├źnten

400 gram penne

3 eetlepels olijfolie

2 rode puntpaprika’s

2 blikjes artisjokharten

2 lente-/bosuitjes

2 eetlepels pesto

100 milliliter kookroom

150 gram pancetta


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de paprika 2-3 minuten.
  • 2 Schep de artisjok, bosui, pesto en room erdoor.
  • 3 Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan.
  • 4 Giet de pasta af en schep deze door het paprikamengsel.
  • 5 Breek de pancetta iets kleiner of verkruimel grof en verdeel over de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 750 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 21 gram