online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Penne met rundvleesragout

Penne met rundvleesragout

ingredi├źnten

2 eetlepels olie

1 ui

600 gram runderlappen

1 laurierblaadje

1 eetlepel Italiaanse kruiden

400 gram tomatenblokjes

1 runderbouillontablet

300 gram penne

300 gram diepvriesdoperwten


  • 1 Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten op lage stand. Voeg het vlees toe en bak om en om bruin.
  • 2 Voeg laurier, kruiden, tomaten en bouillontablet toe en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat met het deksel op de pan in circa 2,5 uur op lage stand zachtjes stoven.
  • 3 Breng de saus eventueel verder op smaak en roer de penne erdoor. Breng opnieuw aan de kook, controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en kook de pasta beetgaar. Voeg indien nodig nog wat runderbouillon toe. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de doperwten toe.


voedingswaarde

energie 600 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 46 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier