online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
Recepten Peper-kervelsaus

Peper-kervelsaus

ingredi├źnten

1 ui

10 gram boter

50 milliliter cognac

50 milliliter witte wijn

200 milliliter kippenbouillon van tablet

200 milliliter kookroom

2 eetlepels groene peperkorrels

1 bosje kervel


  • 1 Fruit de ui in de boter glazig en blus af met een de cognac of witte wijn.
  • 2 Laat dit op een hoge stand aan de kook komen en giet er de kippenbouillon en de kookroom bij.
  • 3 Laat dit op een middelhoge stand een paar minuten zachtjes koken.
  • 4 Voeg de peperkorrels toe en warm nog even mee.
  • 5 Roer de kervel fijn op het laatste moment door de saus.


voedingswaarde

energie 170 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 2 gram