voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
Recepten Peper-kervelsaus

Peper-kervelsaus

ingredi├źnten

1 ui

10 gram boter

50 milliliter cognac

50 milliliter witte wijn

200 milliliter kippenbouillon van tablet

200 milliliter kookroom

2 eetlepels groene peperkorrels

1 bosje kervel


  • 1 Fruit de ui in de boter glazig en blus af met een de cognac of witte wijn.
  • 2 Laat dit op een hoge stand aan de kook komen en giet er de kippenbouillon en de kookroom bij.
  • 3 Laat dit op een middelhoge stand een paar minuten zachtjes koken.
  • 4 Voeg de peperkorrels toe en warm nog even mee.
  • 5 Roer de kervel fijn op het laatste moment door de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 2 gram