voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Peren-plaattaart

Peren-plaattaart

ingrediënten

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

4 stoofpeertjes

4 eetlepels suiker

2 theelepels kaneelpoeder

1 ei

125 milliliter slagroom

125 milliliter crème fraîche


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Rol de plakjes bladerdeeg uit en bedek ze met partjes stoofpeer.
  • 2 Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder.
  • 3 Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 4 Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 4 gram