online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Peren-plaattaart

Peren-plaattaart

ingrediënten

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

4 stoofpeertjes

4 eetlepels suiker

2 theelepels kaneelpoeder

1 ei

125 milliliter slagroom

125 milliliter crème fraîche


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Rol de plakjes bladerdeeg uit en bedek ze met partjes stoofpeer.
  • 2 Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder.
  • 3 Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 4 Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.


voedingswaarde

energie 270 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 4 gram