voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Perencups met pistache en tijm

Perencups met pistache en tijm

ingrediënten

6 sneeën rozijnenbroden

50 gram boter

4 peren

1 eetlepel custardpoeder

2 eetlepels suiker

2 eetlepels pistachenoten

1 eetlepel verse tijm


benodigdheden

deegroller

muffinbakblik

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en besmeer het brood aan beide kanten met boter.
  • 2 Druk de sneetjes brood in de holtes van de muffinvorm en zet de vorm circa 5 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Meng de peer, custard, suiker, pistachenoten en tijm door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en bak nog 15-17 minuten in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 4 gram