online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
40 min.
bijgerecht
Recepten Perzikchutney voor bij de braai

Perzikchutney voor bij de braai

ingrediënten

2 eetlepels olie

1 middelgrote ui

2 teentjes knoflook

rode peper

1 verse gember

300 gram perziken

300 gram nectarines

75 milliliter witte wijnazijn

100 milliliter sinaasappelsap

100 gram rozijnen

1 theelepel zout

1 kaneelstokje

1 eetlepel bruine suiker


benodigdheden

glazen pot

vershoudfolie

  • 1 Verwarm de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook lichtbruin. Laat de peper en gember even mee fruiten.
  • 2 Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en laat het fruit op zacht vuur in circa 30 minuten inkoken. Doe de chutney over in de pot en sluit af met plasticfolie.


voedingswaarde

energie 760 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 128 gram
eiwit 8 gram