voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Perzische kruidenomelet met komkommerdip

Perzische kruidenomelet met komkommerdip

ingrediënten

4 eetlepels zonnebloemolie

1 prei

1 ui

1 bosje koriander

1 bosje peterselie

1 dille

5 eieren

theelepel kurkuma

1 theelepel bakpoeder

300 milliliter Griekse yoghurt

komkommer

bosje munt

2 eetlepels rozijnen

1 limoen

100 gram walnoten

1 teentje knoflook


  • 1 Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de prei en ui. Meng de groene kruiden met de eieren, kurkuma en het bakpoeder. Roer de prei en ui door dit mengsel en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Dek de pan af en laat het ei in 7 minuten op een lage stand stollen.
  • 3 Verwarm de ovengrill voor. Meng intussen de ingrediënten voor de dip. Gril de omelet nog 1-2 minuten onder de ovengrill om de bovenkant volledig te laten garen. Serveer de Perzische kruidenomelet met de komkommerdip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 18 gram