voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Petitfours

Petitfours

ingredi├źnten

12 dunne plakjes chocoladecake

6 eetlepels likeur

4 eetlepels roomkaas

4 eetlepels mascarpone

150 gram witte fondant

poedersuiker

gekleurde marsepein


  • 1 Steek met een glas cirkels uit de cakeplakken. Besprenkel met een likeur naar keuze.
  • 2 Bestrijk 8 plakjes cake met een laagje roomkaas of mascarpone. Stapel 2 besmeerde cirkels op elkaar en dek af met de laatste.
  • 3 Rol witte fondant uit tot een dunne lap en steek er grotere cirkels uit. Bekleed hier de stapeltaartjes mee en snijd de randjes bij.
  • 4 Of bestuif de taartjes met poedersuiker in plaats van fondant. Versier de petitfours eventueel met sterren en boompjes van gekleurde marsepein.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 2 gram