voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
recepten Pho met biefstuk

Pho met biefstuk

ingrediënten

1 liter rundvleesbouillon

1 eetlepel sojasaus

1 verse gember

2 kruidnagels

1 steranijs

3 teentjes knoflook

1 kaneelstokje

100 gram mihoen

2 eetlepels Thaise vissaus

200 gram biefstukken

1 broccoli

1 rode peper

1 handje koriander

2 lente-/bosuitjes


  • 1 Verhit de bouillon in een soeppan en voeg de sojasaus, gember, kruidnagels, steranijs, knoflook en het kaneelstokje toe. Laat circa 30 minuten pruttelen op een lage stand.
  • 2 Kook intussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Neem de pan van de warmtebron en giet de bouillon door een zeef zodat alleen de vloeistof overblijft.
  • 4 Schenk de bouillon terug in de pan, voeg de vissaus, biefstuk en broccoli toe en kook deze circa 3 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Verdeel de mihoen over 4 grote kommen en schep de bouillon met de biefstukreepjes en broccoli erop.
  • 6 Serveer de soep met de rode peper, koriander en bosui.

wijnadvies

Sensas rosé.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 210 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 19 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier