voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Pikante viscurry met santen

Pikante viscurry met santen

ingredi├źnten

2 eetlepels zonnebloemolie

1 grote ui

2 groene paprika's

1 bakje boemboe groene curry

1 zoete aardappel

100 gram santen

300 milliliter visbouillon

600 gram visfilets

1 pot gekookte mossel

verse koriander


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  • 2 Voeg de paprika en boemboe toe en fruit een paar minuten mee.
  • 3 Voeg de aardappelblokjes, santen en visbouillon toe en laat de santen al roerend smelten tot de saus langzaam aan de kook komt. Laat de curry met het deksel op de pan circa 15 minuten zachtjes sudderen.
  • 4 Leg de stukken visfilet en mosselen in de curry en schep voorzichtig door. Laat circa 10 minuten stoven op een lage stand.
  • 5 Garneer eventueel met koriander. Lekker met (basmati)rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 32 gram