voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
20 min.
tussendoortje
Recepten Pindakaas-havermout-banaankoekjes

Pindakaas-havermout-banaankoekjes

ingrediënten

1 eetlepel lijnzaad

2 bananen

30 gram pindakaas

60 gram bloem

80 gram havermout

1 theelepel bakpoeder

1 theelepel kaneelpoeder

15 gram kokosrasp

20 gram rozijnen


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
  • 3 Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
  • 4 Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
  • 5 Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
  • 6 Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram