online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
eenvoudig
20 min.
tussendoortje
Recepten Pindakaas-havermout-banaankoekjes

Pindakaas-havermout-banaankoekjes

ingrediënten

1 eetlepel lijnzaad

2 bananen

30 gram pindakaas

60 gram bloem

80 gram havermout

1 theelepel bakpoeder

1 theelepel kaneelpoeder

15 gram kokosrasp

20 gram rozijnen


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
  • 3 Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
  • 4 Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
  • 5 Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
  • 6 Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram