voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
15 personen
eenvoudig
20 min.
tussendoortje
Recepten Pindarotsen

Pindarotsen

ingredi├źnten

15 marshmallows

200 gram melkchocolade

200 gram pure chocolade

200 gram ongezouten pinda’s


benodigdheden

15 papieren cupcakevormpjes

  • 1 Knip 5 marshmallows in stukjes en knip de rest middendoor.
  • 2 Verwarm een laagje water in een pan en zet er een glazen kom op. Zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt.
  • 3 Breek alle chocolade in stukjes en laat al roerend smelten in de kom.
  • 4 Neem de kom van de pan als bijna alle chocolade is gesmolten en roer goed door tot alles glad is.
  • 5 Schep de pinda’s en stukjes marshmallow erdoor tot alles goed is vermengd.
  • 6 Schep met twee eetlepels in elk bakvormpje een lepel van het chocolademengsel en druk er een halve marshmallow bovenop.
  • 7 Laat de rotsen buiten de koelkast opstijven (deze traktatie kan een dag van tevoren gemaakt worden).


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 6 gram