online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
60 min.
bijgerecht
Recepten Pittige currysaus

Pittige currysaus

ingredi├źnten

1 blik tomatenblokjes

3 eetlepels wittewijnazijn

3 eetlepels suiker

1 theelepel mosterd

1 theelepel zwarte peper

1 theelepel kerriepoeder

theelepel piment

theelepel rode peper

1 snufje kaneelpoeder

1 snufje kruidnagelpoeder


  • 1 Pureer en zeef de tomatenblokjes voor 250-300 ml saus. Voeg de wittewijnazijn, 3 eetlepels water, de suiker, mosterd, zwarte peper, kerriepoeder, piment, rode peper, kaneelpoeder en de kruidnagel toe en kook circa 50 minuten op een lage stand.
  • 2 Roer met name de laatste 10 minuten regelmatig door. Laat de pittige currysaus helemaal afkoelen en bewaar maximaal 1 maand in brandschone afgesloten flesjes.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram