voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
60 min.
bijgerecht
Recepten Pittige currysaus

Pittige currysaus

ingredi├źnten

1 blik tomatenblokjes

3 eetlepels wittewijnazijn

3 eetlepels suiker

1 theelepel mosterd

1 theelepel zwarte peper

1 theelepel kerriepoeder

theelepel piment

theelepel rode peper

1 snufje kaneelpoeder

1 snufje kruidnagelpoeder


  • 1 Pureer en zeef de tomatenblokjes voor 250-300 ml saus. Voeg de wittewijnazijn, 3 eetlepels water, de suiker, mosterd, zwarte peper, kerriepoeder, piment, rode peper, kaneelpoeder en de kruidnagel toe en kook circa 50 minuten op een lage stand.
  • 2 Roer met name de laatste 10 minuten regelmatig door. Laat de pittige currysaus helemaal afkoelen en bewaar maximaal 1 maand in brandschone afgesloten flesjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram