voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

ingredi├źnten

600 gram spruitjes

2 eetlepels pijnboompitten

25 gram boter

25 milliliter vloeibaar bakproduct

1 rode peper


  • 1 Kook de spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart.
  • 3 Verhit de boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin de rode peper met de spruitjes 2-3 minuten.
  • 4 Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 5 gram