voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

ingredi├źnten

400 gram pannenkoekmix

800 milliliter halfvolle melk

1 ei

1 eetlepel gedroogde oregano

20 gram Parmezaanse kaas

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

2 trostomaten

1 bol buffelmozzarella


benodigdheden

bakpapier

  • 1 Klop de pannenkoekenmix met de melk,het ei, de oregano en de parmezaan tot een glad beslag.
  • 2 Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
  • 3 Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
  • 4 Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier.
  • 5 Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 27 gram