voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

ingredi├źnten

400 gram pannenkoekmix

800 milliliter halfvolle melk

1 ei

1 eetlepel gedroogde oregano

20 gram Parmezaanse kaas

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

2 trostomaten

1 bol buffelmozzarella


benodigdheden

bakpapier

  • 1 Klop de pannenkoekenmix met de melk,het ei, de oregano en de parmezaan tot een glad beslag.
  • 2 Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
  • 3 Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
  • 4 Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier.
  • 5 Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 27 gram