online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
Recepten Pizzette met roomkaas en fruit

Pizzette met roomkaas en fruit

ingrediënten

1 pak witbroodmix

1 eetlepel olijfolie

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

2 eetlepels bloem

250 gram pruimen

250 gram appels

250 gram peren

250 gram roomkaas naturel

1 ei

1 rode ui

20 gram hazelnoten

bosje tijm

2 eetlepels honing


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik in plaats van boter de olijfolie. Kneed de kruiden erdoorheen en laat rijzen zoals op de verpakking staat.
  • 2 Kneed het deeg na het rijzen nog eens door en vorm een dikke rol van het deeg. Snijd de rol in 10 gelijke stukken.
  • 3 Bestrooi het werkvlak met een beetje bloem en druk of rol de stukjes deeg uit tot dunne lapjes. Leg de lapjes op de bakplaat.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd het fruit in plakjes of partjes.
  • 5 Roer de roomkaas los met het ei en wat peper. Verdeel dit met de bolle kant van een lepel over de deeglapjes.
  • 6 Beleg de roomkaas met de uienringen en het fruit. Bestrooi met de hazelnoten en tijm en druppel er wat honing over.
  • 7 Bak de pizzette in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en knapperig.


voedingswaarde

energie 268 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 9 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier