online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pompoen-quesadilla

Pompoen-quesadilla

ingredi├źnten

500 gram pompoenen

6 eetlepels olijfolie

4 uien

theelepel korianderpoeder (ketoembar)

theelepel komijnpoeder (djinten)

theelepel kaneelpoeder

4 tortillawraps

8 plakken jongbelegen kaas

100 gram zongedroogde tomaatjes

1 handje peterselie


  • 1 Kook de pompoenblokjes circa 5 minuten. Verhit intussen 4 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui op middelhoge stand goudbruin. Voeg de pompoen en specerijen toe en bak circa 5 minuten mee.
  • 2 Leg op de helft van elke tortillawrap een plak kaas, schep hierop het pompoenmengsel, verdeel de zongedroogde tomaat erover en dek af met weer een plakje kaas.
  • 3 Vouw de tortilla’s dubbel en bak ze in de rest van de olijfolie aan beide kanten goudbruin, tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met de peterselie.


voedingswaarde

energie 685 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 48 gram
eiwit 23 gram