online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
Recepten Pompoencurry met boerenkool

Pompoencurry met boerenkool

ingredi├źnten

2 eetlepels zonnebloemolie

1 ui

3 eetlepels Thaise rode currypasta

400 milliliter kokosmelk

750 gram pompoenen

300 gram zilvervliesrijst

200 gram boerenkool

1 handje koriander

75 gram cashewnoten


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de ui met de currypasta glazig.
  • 2 Voeg de kokosmelk, 200 ml water en de pompoenblokjes toe en laat circa 20 minuten stoven op een lage stand.
  • 3 Kook intussen de rijst.
  • 4 Voeg de boerenkool toe aan de curry en kook nog circa 5 minuten mee.
  • 5 Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten en serveer met de rijst.

bereidingstip

Vervang de zilvervliesrijst door witte rijst.


voedingswaarde

energie 690 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 70 gram
eiwit 16 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier