voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
tussendoortje, klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
Recepten Pompoendip met Parmezaan

Pompoendip met Parmezaan

ingrediënten

400 gram pompoenen

4 eetlepels olijfolie

1 theelepel sinaasappelrasp

1 sinaasappel

50 gram Parmezaanse kaas


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de pompoen over de bakplaat en besprenkeld met 2 eetlepels olijfolie.
  • 2 Rooster de pompoen circa 15 minuten in een oven.
  • 3 Pureer daarna met de sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de Parmezaanse kaas, zout, peper en net zoveel olijfolie tot de gewenste dikte.

bereidingstip

Lekker bij bloemkool- en broccoliroosjes of tortillachips.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 6 gram