voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
bijgerecht
Recepten Pompoenrosti met ui en kaneel

Pompoenrosti met ui en kaneel

ingrediënten

3 eetlepels vloeibaar bakproduct

2 uien

600 gram pompoenen

3 eieren

2 eetlepels bloem

nootmuskaatpoeder

mespunt kaneelpoeder


  • 1 Verhit 2 eetlepels van het bakproduct en fruit hierin de uien circa 5 minuten op een lage stand.
  • 2 Rasp de pompoen grof. Klop de eieren goed los, voeg de bloem, wat zout, versgemalen peper en de specerijen toe en schep de uien en geraspte pompoen erdoor.
  • 3 Verhit de rest van het bakproduct in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep het mengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en bak met het deksel op de pan circa 5 minuten op een lage stand.
  • 4 Draai de rösti om met behulp van een plat bord en laat weer in de pan glijden. Bak nog circa 5 minuten.
  • 5 Lekker met gehaktballen en een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 175 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 7 gram