online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

ingrediënten

4 portobello’s

3 eetlepels olijfolie

4 takjes verse basilicum

250 gram cherry-/kerstomaatjes

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

2 teentjes knoflook

150 gram zachte geitenkaas


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie.
  • 2 Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's.
  • 3 Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  • 4 Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.


voedingswaarde

energie 190 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 9 gram