voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
recepten Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

ingrediënten

4 portobello’s

3 eetlepels olijfolie

4 takjes verse basilicum

250 gram cherry-/kerstomaatjes

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

2 teentjes knoflook

150 gram zachte geitenkaas


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie.
  • 2 Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's.
  • 3 Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  • 4 Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 9 gram