online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

ingrediënten

4 portobello’s

3 eetlepels olijfolie

4 takjes verse basilicum

250 gram cherry-/kerstomaatjes

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

2 teentjes knoflook

150 gram zachte geitenkaas


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie.
  • 2 Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's.
  • 3 Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  • 4 Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.


voedingswaarde

energie 190 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 9 gram