voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

bestel je boodschappen bij SPAR

✓ geen minimum besteding
 gratis bezorging vanaf €50,-
✓ achteraf met PIN betalen

 


Inloggen

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, bijgerecht, tussengerecht
recepten Provençaalse portobello

Provençaalse portobello

ingrediënten

4 portobello’s

4 reuzenchampignons

2 eetlepels olijfolie

1 snee oud brood

1 teentje knoflook

1 eetlepel verse tijm

100 gram zachte geitenkaas

4 takjes verse tijm


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Draai de stelen uit de hoeden van de paddenstoelen en hak deze fijn.
  • 2 Bestrijk de portobellohoeden aan de buitenkant met olijfolie en zet ze omgekeerd in 4 ovenvaste schaaltjes.
  • 3 Meng het broodkruim met de gehakte stelen, knoflook, tijm, geitenkaas, zout en peper en verdeel deze vulling over de portobello’s. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  • 4 Haal de takjes tijm door wat olie en leg ze op de paddenstoelen.
  • 5 Zet de paddenstoelen 20 minuten in het midden van de oven tot ze zacht zijn en de vulling goudbruin is.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 6 gram