online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, bijgerecht, tussengerecht
Recepten Provençaalse portobello

Provençaalse portobello

ingrediënten

4 portobello’s

4 reuzenchampignons

2 eetlepels olijfolie

1 snee oud brood

1 teentje knoflook

1 eetlepel verse tijm

100 gram zachte geitenkaas

4 takjes verse tijm


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Draai de stelen uit de hoeden van de paddenstoelen en hak deze fijn.
  • 2 Bestrijk de portobellohoeden aan de buitenkant met olijfolie en zet ze omgekeerd in 4 ovenvaste schaaltjes.
  • 3 Meng het broodkruim met de gehakte stelen, knoflook, tijm, geitenkaas, zout en peper en verdeel deze vulling over de portobello’s. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  • 4 Haal de takjes tijm door wat olie en leg ze op de paddenstoelen.
  • 5 Zet de paddenstoelen 20 minuten in het midden van de oven tot ze zacht zijn en de vulling goudbruin is.


voedingswaarde

energie 135 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 6 gram