online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Puntpaprika met geitenkaas en pistache

Puntpaprika met geitenkaas en pistache

ingredi├źnten

2 rode puntpaprika’s

50 gram pistachenoten

150 gram zachte geitenkaas


  • 1 Snijd de steelkanten van de paprika’s. Rol de paprika’s om, terwijl je er zacht op drukt. Verwijder voorzichtig met een mesje de zaadlijsten.
  • 2 Meng de pistachenootjes door de geitenkaas en vul de paprika’s hiermee. Druk goed aan en leg ze even in de diepvries tot de vulling stevig is.
  • 3 Snijd de gevulde paprika’s in dikke plakken.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram