voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Puntpaprika met geitenkaas en pistache

Puntpaprika met geitenkaas en pistache

ingredi├źnten

2 rode puntpaprika’s

50 gram pistachenoten

150 gram zachte geitenkaas


  • 1 Snijd de steelkanten van de paprika’s. Rol de paprika’s om, terwijl je er zacht op drukt. Verwijder voorzichtig met een mesje de zaadlijsten.
  • 2 Meng de pistachenootjes door de geitenkaas en vul de paprika’s hiermee. Druk goed aan en leg ze even in de diepvries tot de vulling stevig is.
  • 3 Snijd de gevulde paprika’s in dikke plakken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram