online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
Recepten Puree van wortel en pastinaak

Puree van wortel en pastinaak

ingredi├źnten

2 grote winterwortels

1 grote pastinaak

kleine knolselderij

2 kruimige aardappels

50 milliliter groentebouillon

1 eetlepel boter

1 snufje nootmuskaat


  • 1 Snijd de winterwortels, de pastinaak (of knolselderij) en de aardappels in gelijke kleine stukken.
  • 2 Zet ze op met ruim water en wat zout en kook ze in circa 10 minuten gaar.
  • 3 Stamp ze fijn met een eetlepel boter of olijfolie en 50 ml warme groentebouillon. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.


voedingswaarde

energie 160 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 4 gram