voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
Recepten Puree van wortel en pastinaak

Puree van wortel en pastinaak

ingredi├źnten

2 grote winterwortels

1 grote pastinaak

kleine knolselderij

2 kruimige aardappels

50 milliliter groentebouillon

1 eetlepel boter

1 snufje nootmuskaat


  • 1 Snijd de winterwortels, de pastinaak (of knolselderij) en de aardappels in gelijke kleine stukken.
  • 2 Zet ze op met ruim water en wat zout en kook ze in circa 10 minuten gaar.
  • 3 Stamp ze fijn met een eetlepel boter of olijfolie en 50 ml warme groentebouillon. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 4 gram