online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
Recepten Pureetorentjes met mosterd en bieslook

Pureetorentjes met mosterd en bieslook

ingrediënten

500 gram kant-en-klare aardappelpuree

500 gram aardappelpuree

2 eetlepels grove mosterd

2 eetlepels bieslook

1 ei


benodigdheden

spuitzak

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bereid de aardappelpuree. Voeg er (zee-)zout, mosterd en bieslook aan toe.
  • 3 Vul de spuitzak met de puree. Spuit grote toeven of torentjes op de bakplaat.
  • 4 Bestrijk deze met ei. Bak de pureetorentjes in circa 10 minuten af in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.

bereidingstip

Maak verschillende versies: vervang mosterd en bieslook door kerrie­poeder en geraspte sjalot, gehakte rode peper en wokolie of gemengde Italiaanse kruiden.


voedingswaarde

energie 130 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 5 gram