4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Quesadilla-pizza

Quesadilla-pizza

ingredi├źnten

8 tortillawraps

200 gram belegen kaas

12 plakjes salami

1 theelepel oregano

2 teentjes knoflook

100 gram champignons

4 eetlepels rode pesto

2 eetlepels zonnebloemolie


  • 1 Beleg de helft van de wraps met de helft van de kaas. Beleg verder met de salami, oregano, knoflook en champignons. Bestrooi met de rest van de kaas.
  • 2 Bestrijk de andere helft van de wraps met de pesto en leg deze met de besmeerde kant op de kaas. Verhit de olie en bak hierin de tortilla’s op een lage stand tot de kaas gesmolten is. Keer de tortilla’s om en bak nog 1 minuut.
  • 3 Snijd de pizza’s in puntjes en serveer direct. Serveer met de ranch-saus (zie tip) om te dippen.

bereidingstip

Serveer met asian ranch-saus: meng 3 eetlepels mayonaise met 3 eetlepels zure room, 1 geperst teentje knoflook, 1⁄2 bosje fijngehakte bieslook, 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel zoete chilisaus. Bestrooi met 2 theelepels geroosterd sesamzaad en 1 bosuitje in ringetjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 835 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 30 gram
recall Noten in pindakaas (-producten) bekijk hier
recall Bracemonte Salad tarly vegan en de Salad bulghur cheese pomegranate bekijk hier