voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
30 min.
tussendoortje
recepten Rabarbersiroop met munt

Rabarbersiroop met munt

ingredi├źnten

1 kilogram rabarber

400 gram rietsuiker

1 handje munt

mineraalwater met koolzuur


  • 1 Kook de rabarber met de rietsuiker en 750 ml water circa 15 minuten op een lage stand tot moes.
  • 2 Wrijf door een zeef, vang het vocht op en laat dit inkoken tot een siroop.
  • 3 Voeg een handje verse muntblaadjes toe aan de siroop, schenk over in een schone fles en laat koud worden in de koelkast.
  • 4 Serveer wat siroop in een glas met koolzuurhoudend mineraalwater. De rabarbersiroop is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier