voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Ravioli met pestosaus

Ravioli met pestosaus

ingrediënten

250 gram ravioli gevuld met kaas

ravioli gevuld met spinazie

1 sjalot

1 kleine ui

1 rode paprika

1 eetlepel olijfolie

200 gram gekookte hamreepjes

75 gram rode pesto

200 milliliter crème fraîche

1 eetlepel platte peterselie

75 gram jonge bladsla

rucola


  • 1 Kook de pasta. Fruit in een andere pan het sjalotje en de paprika 2-3 minuten in een scheutje olijfolie. Bak de hamreepjes even mee.
  • 2 Meng de pesto en de crème fraîche door het hammengsel en verwarm zonder te koken.
  • 3 Giet de ravioli af, laat goed uitlekken en roer door de saus. Bestrooi de pasta met de peterselie en bladsla.

bereidingstip

Vervang in dit recept de ravioli door tortellini. . Ook lekker met groene in plaats van rode pesto.. Lekker met een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1060 kcal
vet 70 gram
verzadigd vet 30 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 38 gram