voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
voorgerecht, bijgerecht
Recepten Regenboog-coleslaw

Regenboog-coleslaw

ingrediënten

1 grote winterpeen

rodekool

witte kool

50 gram pompoenpitten

6 gedroogde abrikozen

1 handje muntblaadje

4 eetlepels citroensap

4 eetlepels olijfolie

1 eetlepel honing

1 teentje knoflook

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

theelepel kaneelpoeder


  • 1 Rasp de winterpeen, rodekool en witte kool, bij voorkeur in een keukenmachine, en meng door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Schenk de dressing over de salade en laat even intrekken. Rooster de pompoenpitten in een droge, hete koekenpan. Bestrooi de salade met de abrikozen, munt en pompoenpitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 9 gram