online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, hoofdgerecht
Recepten Regenboogpizza

Regenboogpizza

ingrediënten

1 pak bruinbroodmix

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel gedroogde oregano

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

2 eetlepels bloem

250 gram broccoli

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

2 oranje paprika's

1 blikje mais

2 rode uien

2 gekookte bieten

8 eetlepels tomatensaus

2 bollen mozzarella

2 eetlepels olijfolie


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Kneed het deeg nogmaals door en rol het op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een grote dunne lap. Maak hiervan meerdere ronde pizza’s of druk het deeg als 1 grote pizza uit op de bakplaat.
  • 3 Bestrijk het deeg met de tomatensaus. Verdeel de plakjes mozzarella erover en maak daarop met de groenten een regenboogpatroon. Begin met de tomaatjes, dan paprika, mais, broccoli, rode ui en biet.
  • 4 Bestrijk alle groenten en de randen van het deeg met wat olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper. Bak de regenboogpizza circa 30 minuten onder in de oven.


voedingswaarde

energie 710 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 31 gram