voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Rendang daging

Rendang daging

ingredi├źnten

1 eetlepel arachideolie

1 bakje boemboe voor rendang

500 gram runderlappen

400 milliliter kokosmelk

1 stengel sereh

1 verse gember


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de boemboe 1-2 minuten. Voeg het vlees toe en bak 2-3 minuten mee.
  • 2 Giet de kokosmelk en circa 200 ml water erbij en voeg de sereh en gember toe. Stoof zachtjes 1,5-2 uur met het deksel op de pan tot het vlees zacht is.
  • 3 Verwijder de laatste 30 minuten het deksel zodat het vocht iets inkookt.
  • 4 Verwijder de sereh en gember voor het serveren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 370 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 26 gram