online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Ribeye met pittige tomaten-olijvensaus

Ribeye met pittige tomaten-olijvensaus

ingrediënten

4 ribeyes

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

100 gram chorizo

100 gram groene olijven

2 takjes rozemarijn

1 theelepel gedroogde rozemarijn

400 gram gezeefde tomaten


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 2 Verhit de olijfolie en bak hierin het vlees 3-4 minuten per kant. Haal het vlees uit de pan en houd het onder aluminiumfolie warm in de oven.
  • 3 Bak in het bakvet de knoflook met de chorizo 2 minuten. Voeg de olijven, de rozemarijn en de gezeefde tomaten toe en stoof 5 minuten.
  • 4 Serveer de ribeye met de tomaten-olijvensaus.Lekker met rijst en sperziebonen of spruitjes.


voedingswaarde

energie 455 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 39 gram