voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

ingredi├źnten

1 sinaasappel

4 ribeyes

4 entrecotes

2 eetlepels sojasaus

1 theelepel tabasco

2 teentjes knoflook

50 milliliter olijfolie

2 sjalotjes


  • 1 Rasp 1 theelepel van de schil van de sinaasappels en pers de vrucht uit.
  • 2 Bestrijk de ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en -sap, de sojasaus, tabasco, knoflook, olijfolie en de sjalotjes. Marineer circa 10 minuten.
  • 3 Rooster het vlees 1-2 minuten per kant in het midden van een hete barbecue en daarna 4-5 minuten aan de zijkant van de barbecue.
  • 4 Lekker met Serveer met BBQ sauce Red Hot Boss of Black Jack.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 27 gram