online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

ingredi├źnten

1 sinaasappel

4 ribeyes

4 entrecotes

2 eetlepels sojasaus

1 theelepel tabasco

2 teentjes knoflook

50 milliliter olijfolie

2 sjalotjes


  • 1 Rasp 1 theelepel van de schil van de sinaasappels en pers de vrucht uit.
  • 2 Bestrijk de ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en -sap, de sojasaus, tabasco, knoflook, olijfolie en de sjalotjes. Marineer circa 10 minuten.
  • 3 Rooster het vlees 1-2 minuten per kant in het midden van een hete barbecue en daarna 4-5 minuten aan de zijkant van de barbecue.
  • 4 Lekker met Serveer met BBQ sauce Red Hot Boss of Black Jack.


voedingswaarde

energie 400 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 27 gram