voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Rigatoni met broccoli en gorgonzola

Rigatoni met broccoli en gorgonzola

ingredi├źnten

250 gram rigatone

250 gram penne

700 gram broccoli

200 milliliter slagroom

150 gram gorgonzola

1 teentje knoflook

100 gram rucola

2 eetlepels balsamicoazijn


  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Voeg circa 6 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoli toe aan de pasta en kook mee.
  • 3 Rooster intussen de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  • 4 Meng de room met de gorgonzola en knoflook tot een romige saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Giet de pasta en broccoli af, roer de gorgonzolasaus erdoor en warm kort door.
  • 6 Bestrooi met de walnoten, verdeel de rucola erover en besprenkel met balsamicoazijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 49 gram
eiwit 23 gram