online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht, bijgerecht
Recepten Rijstsalade met kip en cashewnoten

Rijstsalade met kip en cashewnoten

ingredi├źnten

1 rode paprika

1 lente-/bosui

150 gram kipfilets

2 halve perziken

125 gram witte snelkookrijst

75 gram gezouten cashewnoten

100 milliliter yoghurtdressing met tuinkruiden


  • 1 Breng 1 liter water aan de kook. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprikastukjes de laatste 5 minuten mee.
  • 2 Giet de rijst en paprika af in een zeef en spoel goed onder de koude kraan.
  • 3 Meng rijst en paprika met het bosuitje, de kipfilet, perzik en cashewnoten en schep de yoghurtdressing erdoor.
  • 4 Verdeel de rijstsalade over 4 kommetjes en zet in elk kommetje een vork.


voedingswaarde

energie 350 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 16 gram