voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Risotto primavera

Risotto primavera

ingredi├źnten

1 liter groentebouillon

2 eetlepels olijfolie

350 risottorijst

1 keer basisrecept soffritto

200 gram diepvriestuinbonen

eetlepel verse rozemarijn

50 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Breng de bouillon aan de kook.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de rijst tot de korrels glazig zijn.
  • 3 Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en voeg de bouillon in gedeelten toe zodat de rijst deze kan opnemen.
  • 4 Kook intussen de tuinbonen in 5-10 minuten gaar.
  • 5 Verwijder eventueel de buitenste velletjes (dubbel doppen).
  • 6 Schep de tuinbonen met de rozemarijn en Parmezaanse kaas door de risotto.

bereidingstip

Gebruik verse, gedopte tuinbonen of vervang de tuinbonen door doperwten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 17 gram