online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Risotto primavera met tuinbonen

Risotto primavera met tuinbonen

ingredi├źnten

1 liter groentebouillon

2 eetlepels olijfolie

350 gram risottorijst

1 basisrecept soffritto

200 gram diepvriestuinbonen

1 eetlepel rozemarijn

50 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Breng de bouillon aan de kook. Verhit de olie en bak hierin de rijst tot de korrels glazig zijn.
  • 2 Schep de soffritto erdoor en voeg de bouillon in gedeelten toe zodat de rijst deze kan opnemen.
  • 3 Kook intussen de tuinbonen in 5-10 minuten gaar. Verwijder eventueel de buitenste velletjes (dubbel doppen.
  • 4 Schep de tuinbonen met de rozemarijn en Parmezaanse kaas door de risotto.


voedingswaarde

energie 660 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 17 gram