SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
5 eetlepels olijfolie
600 gram rode uien
3 teentjes knoflook
400 milliliter rode wijn
1 liter groentebouillon van tablet
1 liter kruidenbouillon van tablet
1 eetlepel verse tijm
1 theelepel gedroogde tijm
2 eetlepels verse bladselderij
4 sneeën stokbroden
200 gram camemberts
bereiden
bereidingstip
Geen ovenvaste kommen? Rooster dan het stokbrood, leg er camembert op en geef dit apart bij de soep.
wijnadvies
Voor wie graag rood drinkt is dit gerecht erg lekker met Columbus Shiraz. Maar ook met Mas d'en Bosq of Corbières is het een ontdekking.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 405 kcal |
vet | 25 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 20 gram |
eiwit | 16 gram |
VM10773