voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
15 min.
bijgerecht
recepten Rodekoolsalade met granaatappel

Rodekoolsalade met granaatappel

ingrediënten

rodekool

bosje peterselie

bosje koriander

1 granaatappel

100 gram pistachenoten

1 sinaasappel

6 eetlepels olijfolie

1 eetlepel mosterd

2 eetlepels wittewijnazijn


  • 1 Meng de kool met de groene kruiden. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en giet de dressing over de rodekool.
  • 2 Klop boven een kom met behulp van een lepel de pitjes uit de granaatappel. Verwijder de witte stukjes die eventueel meekomen.
  • 3 Bestrooi de rodekoolsalade met de granaatappelpitjes en pistachenoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 8 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier