voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Roggebrood met brie en sjalottencompote

Roggebrood met brie en sjalottencompote

ingredi├źnten

1 eetlepel olijfolie

5 sjalotjes

1 teentje knoflook

1 theelepel bruine suiker

1 theelepel honing

150 gram brie

6 plakjes donker roggebrood

1 eetlepel verse tijm

1 theelepel gedroogde tijm


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
  • 2 Voeg de suiker of honing, zout en peper toe en smoor zachtjes 10 minuten.
  • 3 Verdeel de brie over het roggebrood. Schep er wat sjalottencompote op en strooi er tijm over.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 7 gram