online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Romige biefreepjes met champignons

Romige biefreepjes met champignons

ingrediënten

1 eetlepel Croma vloeibaar

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

200 gram champignons (dun gesneden)

1 rode ui

1 teentje knoflook (grof gehakt)

300 gram champignons

1 eetlepel boter (koud)

2 takjes rozemarijn

250 gram biefstukken (in dunne reepjes)

2 teentjes knoflook

200 milliliter crème fraîche

200 milliliter room

1 eetlepel boter

1 theelepel allesbinder

300 gram pastaschelpjes

400 gram bieflappen

400 gram biefstukken

1 rode ui (gesnipperd)

1 takje rozemarijn (grof gehakt, naaldjes)

100 ml crème fraîche

150 gram pastaschelpjes


  • 1 Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  • 2 Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
  • 3 Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.
  • 4 Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
  • 5 Kook intussen de pasta beetgaar.
  • 6 Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 7 Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
  • 8 Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
  • 9 Serveer met de pasta.
  • 10 Ook lekker met verse broccoli!
  • 11 Lekker met broccoli.


voedingswaarde

energie 620 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 35 gram