online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
8 personen
moeilijk
40 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Romige paasrol

Romige paasrol

ingrediënten

2 eieren

50 gram fijne tafelsuiker

citroen

40 gram bloem

10 gram maizena

poedersuiker

1 zakje taarttopping

1 eidooier

75 gram suiker

50 gram custardpoeder

500 milliliter melk

1 zakje vanillesuiker

200 milliliter slagroom

1 zakje paaseitje

20 gram pistachenoten

20 gram amandelen


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Klop de eiwitten met de helft van de suiker tot stijve pieken. Klop in een andere kom de eidooiers met de citroenrasp en de rest van de suiker tot een lichtgele crème.
  • 3 Spatel de eiwitten erdoor en zeef de bloem en maizena erboven. Spatel alles rustig en goed door elkaar.
  • 4 Strijk het beslag gelijkmatig uit over de bakplaat en bak de biscuitbodem in het midden van de oven in circa 10 minuten gaar.
  • 5 Neem uit de oven en leg er nog een stuk bakpapier op. Keer de biscuit om en leg hem op het werkvlak. Trek het bakpapier aan de onderkant voorzichtig los en laat de biscuit circa 5 minuten afkoelen.
  • 6 Strijk de custardvulling gelijkmatig uit over de biscuit en laat daarbij de randen vrij. Rol de biscuitbodem met behulp van het bakpapier eronder rustig op.
  • 7 Leg de rol op een platte schaal en bestuif met poedersuiker. Spuit met het zakje topping 3 toefjes als nestjes bovenop de biscuitrol en leg de rest van de paaseitjes erin.


voedingswaarde

energie 550 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 13 gram
recall SPAR kipfilet 25 gram bekijk hier