4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Romige pasta met kip en groenten

Romige pasta met kip en groenten

ingrediënten


25 min
4 personen
400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter kookroom light
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

360 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  • 3 Verhit in een ruime koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika en champignons toe en bak 2 min. mee. Schep de kipblokjes erdoor en bak nog 2 min.
  • 4 Schenk de kookroom in de pan en verwarm 5 min. Schep de spinazie in delen door de saus en laat het blad slinken.
  • 5 Giet de pasta af. Meng de pasta door de kip-groentesaus. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden.

bereidingstip

Voeg met de spinazie 75 g geraspte jong belegen kaas toe en laat deze in de room smelten voor een extra romige, smaakvolle kaassaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 626 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 40 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st