- 1 Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 2 Snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
- 3 Verhit in een ruime koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika en champignons toe en bak 2 min. mee. Schep de kipblokjes erdoor en bak nog 2 min.
- 4 Schenk de kookroom in de pan en verwarm 5 min. Schep de spinazie in delen door de saus en laat het blad slinken.
- 5 Giet de pasta af. Meng de pasta door de kip-groentesaus. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden.
bereidingstip
Voeg met de spinazie 75 g geraspte jong belegen kaas toe en laat deze in de room smelten voor een extra romige, smaakvolle kaassaus.