online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
Recepten Rosbief met bosui en worteljulienne

Rosbief met bosui en worteljulienne

ingredi├źnten

4 kleine bieflappen

2 eetlepels milde Indiase currypasta

200 gram wortels

1 winterwortel

2 lente-/bosuitjes

1 eetlepel platte peterselie

4 eetlepels wokolie

sojasaus

100 milliliter kokosmelk

gebakken uitjes


benodigdheden

4 cocktailprikkers

  • 1 Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  • 2 Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  • 3 Voeg aan het bakvet een klein scheutje sojasaus en kokosmelk toe. Bestrooi met gebakken uitjes. Lekker met kroepoek.

bereidingstip

Vervang de wortel door smalle reepjes knolselderij.. Snijd een wortel julienne met behulp van een mandoline.


voedingswaarde

energie 340 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 20 gram