online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Rosbiefrolletjes met champignontapenade

Rosbiefrolletjes met champignontapenade

ingrediënten

12 plakjes rosbief (vleeswaren)

2 eetlepels olijfolie

1 sjalot

200 gram kastanjechampignons

100 gram roomkaas naturel

3 eetlepels kappertjes

75 gram rucola

2 eetlepels balsamicoazijn

1 theelepel mosterd

6 eetlepels olijfolie


  • 1 Leg de rosbiefplakjes naast elkaar op een plank.
  • 2 Verhit de olie en fruit hierin het sjalotje 2 minuten. Schep de kastanjechampignons erdoor en bak al roerend nog 2 minuten. Laat afkoelen.
  • 3 Roer de roomkaas los. Roer de roomkaas met het champignonmengsel en 2 eetlepels kappertjes tot een tapenade. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep op elk plakje rosbief wat tapenade en rol het vlees eromheen. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 5 Verdeel de rucola over 4 borden. Halveer de rosbiefrolletjes, leg ze op de rucola en besprenkel met de dressing.
  • 6 Bestrooi met de overige kappertjes. Lekker met geroosterd bruinbrood of roggebrood.

bereidingstip

Vervang de kastanjechampignons door gemengde paddenstoelen.. Neem rookvlees of fricandeau in plaats van rosbief.


voedingswaarde

energie 335 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 13 gram
recall SPAR kipfilet 25 gram bekijk hier