voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
Recepten Rotipannenkoeken

Rotipannenkoeken

ingredi├źnten

250 gram zelfrijzend bakmeel

2 eetlepels zonnebloemolie

150 milliliter water

3 eetlepels boter


  • 1 Kneed in een kom het zelfrijzend bakmeel met de zonnebloemolie, een snuf zout en het water tot een soepel deeg.
  • 2 Dek de kom af en laat 30 minuten rijzen.
  • 3 Verdeel het deeg in 8 ballen en rol ze uit tot dunne pannenkoeken.
  • 4 Verdeel de gesmolten boter over de pannenkoeken. Vouw ze dicht en rol ze opnieuw uit zodat de boter in het deeg wordt opgenomen.
  • 5 Bak de roti’s in een droge koekenpan circa 4 minuten tot ze gaan bollen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram